De eerste gastvrije QR-besteloplossing

De meerwaarde van gastvrijheid

MyDish heeft het complete bestelproces gedigitaliseerd waardoor bestellingen volledig via de telefoon van de gast verlopen. Dankzij deze efficiƫntieslag krijgt het personeel meer tijd voor gastvrijheid en kwaliteit.

Op deze manier helpt MyDish je om elke vierkante meter van je zaak te benutten, ook bij onverwachte drukte. Zo verhoog je het omzetpotentieel zonder extra personeel in te zetten en zonder daarbij concessies te hoeven doen op gastvrijheid en beleving. Probeer het zelf!

Meer gratis mond-tot-mond reclame

Meer terugkerende gasten

Meer omzet en fooi

Meer werkplezier

Scan, bestel, geniet!

Hoe het werkt

Consumenten hebben momenteel ontzettend veel opties als het gaat om horeca en kiezen bewuster waar ze hun tijd willen doorbrengen. Jouw zaak is dus een van velen. Waarom zouden mensen bij jou reserveren in plaats van bij de concurrent? Met persoonlijke service onderscheid je jezelf.

De MyDish methodes

Voor ieder wat wils

Een vaste QR-code op tafel

Met een vaste QR-code op tafel hebben de gasten altijd een bestelmogelijkheid bij de hand. Handig voor bijvoorbeeld het terras, waar het ’s winters rustiger is of voor de strandbedjes verderop.

Een unieke QR-code gedeeld door de gastvrouw of -heer

Een unieke QR-code die door de gastheer of -vrouw persoonlijk wordt gedeeld op een tablet of telefoon. Zo komt het stukje gastvrijheid aan bod, heet je gasten welkom en vertel ze over de dagspecial. Iedereen die de unieke code scant, kan vervolgens op zijn of haar eigen telefoon bestellen.

Na het bezoek worden alle gegevens van de gasten verwijderd

Privacy staat voorop

MyDish is ontworpen volgens de nieuwe Europese regels rondom privacy. Veel QR-apps slaan data van gasten op. Denk hierbij aan hetgeen wat zij bestellen, hoe zij betalen en hoe vaak zij jou bezoekt. Dit is privacygevoelige informatie. Deze informatie kent heel veel wet- en regelgeving, waarvoor jij officieel verantwoordelijk bent. Je wilt niet dat deze data in handen komt van andere mensen of bedrijven. MyDish slaat de data van jouw gasten niet op. Als gasten hun sessie hebben afgerond, wordt alle persoonlijke data verwijderd. Super veilig!

Ook met MyDish werken?

Wil jij weten wat MyDish jou kan opleveren of wil je vrijblijvend een afspraak maken? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.