Zij gingen je voor

Een greep uit onze succesvolle samenwerkingen

MyDish heeft inmiddels een mooi portfolio aan krachtige samenwerkingen opgebouwd. Al onze klanten gebruiken MyDish op hun eigen manier, bekijk een aantal van onze succesvolle cases zelf!

Burgerij Amsterdam Centraal

De Burgerij staat voor kwaliteit. Zowel op het bord als de service in het restaurant is van topkwaliteit. De burgers zijn vers bereid, met de beste ingrediƫnten, zonder toevoeging en versterkende extracten.

Om topkwaliteit in service te bieden gebruikt Burgerij Amsterdam Centraal MyDish. Zo kan de zaak piekmomenten opvangen en kunnen voorbijgangers ook voor take away makkelijk burgers bestellen.

Kosteluk

Kosteluk is een gezellige ongedwongen horecagelegenheid waar iedereen zich thuisvoelt. Het concept van Kosteluk is fun & food voor ouder en kind. Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook!

Met MyDish kan je bij Kosteluk makkelijk en snel bestellen, de druk bij het personeel neemt af en er is meer tijd voor gastvrijheid.

Ook met MyDish werken?

Wil jij weten wat MyDish jou kan opleveren of wil je vrijblijvend een afspraak maken? Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.